2011 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

torn

Labas!

Oj, menesi uztrukau, kol prisedau parasyti dar viena istrauka is savo gyvenimo Prancuzijoje.

Kazkaip i pabaiga darosi vis sunkiau rasyti.. Ir matyt tai normalu, nes tiek daug galvoju apie ateiti, kad sunku aprasineti tai, kas jau ivyko.

Buvo mano teveliai atvyke manes aplankyti. Puikiai praleidome laika - aplankeme Paryziu, Mont St Michel, St Malo, pabuvome mano mieste Rennes. Ir tevams, ir man labai patiko savaite kartu Prancuzijoje - orai buvo pasakiski, daug pamatem, susipazino tevai su mano draugemis cia - na tiesiog puikiai :).

Tevams isvykus kaip ir gyvenu kasdieni gyvenime cia, tik kad vis daugiau ir daugiau nerimo, liudesiuko, dziaugsmo ir dar visokiu visokiu emociju misinio randasi manyje. Nepatinka man tokia savijauta, bet ka padarysi, reikia likti stipriai ir pozityviai. Ir tiketis, kad viskas susiklostys kaip imanoma geriau.


Darbe, ne darbe, visur visi ir tekalba, kad oj kaip jau greitai isvaziuosi, kaip gaila, kaip liudna.. Ir tai nepadeda labai smarkiai man islikti stipriai ir neliudet :) Padeda uz tai kai pakalbu su zmonemis Lietuvoje, kurie manes laukia, tada lengviau ant dusios pasidaro, nes zinau, kad susitiksiu jus! :) Liekam POZITYVUS, zmones, ane? Ypac kai pavasaris jau uz lango ir nusimato grazi vasarele :)

O griztu as geguzes 13, penktadieni, apie vidurnakti. Tai ruoskites :) Del lietuvisko numerio dar nieko nezinau, nes mano senasis, man atrodo, uzblokuotas jau. Tai kai grisiu, pranesiu.

O visiems tiems, kurie nebus Lietuvoj, tai siulau grizti irgi vasarai! :) Bus smagu.

Buckis ir iki labai jau greito :)


Juste