2011 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

BACK!

Stai as ir vel cia - Prancuzijoje!
Si karta viskas ne taip paprasta, ne taip aisku ir ramu. Si karta viskas daug baisiau, vaziuoju i sokia tokia nezinia, siek tiek, kaip laimes ieskotoja.

Daug zmoniu manes klause, kodel as vaziuoju, kodel man negerai Lietuvoj, jutau nemazai nepikto, bet nemalonaus spaudimelio. Ir visiskai suprantu tuos, kurie uzdave man siuos klausimus - iki man paciai isvaziuojant ir as taip jausdavausi, kai draugai isvykdavo i uzsieni. Ir, nemeluosiu, net jauciuosi kiek kalta, bet... Vis ieskau atsakymo, paaiskinimo i klausima Kodel?

Gal todel, kad KADA JEI NE DABAR? Tiesiog noriu issukiu, noriu islisti is komforto zonos, noriu keliauti, judeti.. Dar matyt blaskausi apskritai gyvenime. Nesu visiskai tikra, ko is jo noriu. Bet zinau, jog likusi Lietuvoje viso to negauciau. Jau pagyvenau truputi rimta dirbancio zmogaus gyvenima - ir jis nebuvo blogas, bet man dar per ramus. Zinau save - sioje komforto zonoje as aptingstu, tampu labai rimta ir nuslopinu savo jaunatviskai paselusia puse, tiesiog tampu "rimta teta karjeriste". Nezinau, ar pradejus dirbi Prancuzijoje man taip nenutiks. Bet jei ir nutiks, tada turesiu daugiau finansiniu galimybiu pakrutinti save, daugiau pakeliauti..
Na, gana cia teisintis :) Jei manes nesuprantat ir smerkiat, nieko pakeist negaliu. Bet zinau, kad esat mano draugai ir norit, kad buciau laiminga. Taigi as to kaip tik dabar ir ieskau..:)

Ir aciu visiems, kas mane supranta ir palaiko!

Ypac aciu mano teveliams! Labai jus myliu ir stengsiuosi is visu jegu jusu nenuvilti :)

Taigi, mano kelione prasidejo Paryziuje, kur nuejau i pokalbi del darbo su viena imone tokia. Jie man pasake, jog gali buti, kad man bus vieta ju imoneje, bet tik nuo spalio 1 d. Ir tai 50x50... taigi as pagalvojau, pasitariau su tevais, su Aukse, dar su keliais draugais Prancuzijoje, ir nutariau vaziuoti i Rennes, susikurti ten sioki toki gyvenima ir pradet mokslus. O su sita imone turesiu dar viena susitikima rugsejo gale, kalbesimes, kokios ju ir mano galimybes.

taigi, kaip tariau, taip ir padariau :) Atsidusau, paziurejau ilgesingai i Senos krantine, i visas Paryziaus grozybes ir, tarusi IKI GREITO, atvaziavau i Rennes. Gera buvo cia parvaziuoti - nemeluosiu. Mielas be galo man sitas miestelis, savas toks.. Rennes apsistojau vieno draugo bute, jis paliko man raktus, nes buvo isvykes atostogu. Ten pabuvau pora savaiciu, po to, kai jis grizo, issikeliau i kito atostogaujancio draugo buta. Zodziu, visi cia draugai man labai padejo, esu labai jiems dekinga.
Tuo metu ieskojausi darbelio kokiam nors bare, viesbuty ar babysitting'e, na, tokio studentisko :)

Radau viena tokiame kaip ir prancuziskame McDonald variante, Quick vadinasi. Ten viskas labai normaliai ir gerai, tik beda, kad toli - kadangi as naudojuosi viesuoju transportu, vakarais norint grizti, man tenka 20 min tamsoj eiti iki stoteles, taigi nelabai jauku...
Padirbejus ten savaite, atsirado dar vienas pasiulymas dirbti tokiame restoranelyje miesto centre. Taigi, siandien man paskutine diena Quick'e, nuo rytojaus pradedu dirbti restoranelyje, kaip padaveja. Cia kiek rizikuoju, nes gali buti, kad jei busiu labai leva padaveja, nepaims manes sitas restoranas... bet tikiuosi nebutu labai leva, o buti visai gera :)

Dar budavo padirbedavau pas toki turka bare kaip barmene, nes jo visa komanda atsotogavo, tai jis paskambindavo man, kai budavo dau zmoniu, kad jam padeciau, bet ten "juoDAS" atlyginimas budavo :) Bet visgi su turkais sutariu as neblogai :))) geri jie zmones.

Tai va ir butuka radau dar centre - mazuleli mazuleli, 10 kv. m :) padarysiu nuotrauku veliau, dabr dar jame isikurineju :) Bet esate welcome visada :) aisku, ne po 10, po 2-3 zmones max sutalpinciau manau cia, bet jei ka, turiu draugu, priimtu irgi jus :). Taigi planuokites kelione i Prancuzija!!!!

Rugsejo 6 d pradesiu eiti i mokykla :) kiek neramu, kaip cia kas bus, bet laikom spygas - viskas turetu buti gerai :)

Kaip sakant, nagais dantim - bet gal isikabinsiu :) Va prasau ir mano taip laukti issukiai ir visiskai nekomforto zona.. Pavargstu - nemeluosiu, bet, tikiuosi, kad bus verta! :)


Labai noreciau isgirsti naujienu is jusu.. nedaug laisku tesulaukiu..:)

Pasiilgau, geros krepsinio beprotybes jums! labai noreciau buti kartu ir skanduoti Lietuva lietuva :) bet paskanduosiu cia viena, prie kompo ekrano..:) esu su jumis sirdy :)

buuuuckis!

Jusu Juste