2012 m. vasario 7 d., antradienis

tesinys: po 6 menesiu pertraukos..:)

Labas!

paciai labai idomu buvo paskaityti tai, ka parasiau rugsejo menesi.. Lyg ir taip neseniai viskas buvo, bet kartu, tiek visko pasikeite ir ivyko, kad visai ir seniai atrodo... Vienzo, keistas jausmas - laikas bega nezmonisku tempu, bet ir pokyciu daug cia isgyvenu, taigi ta laiko tekme rodo man aiskius rezultatus..:)

O gyvenimas is pirmo zvilgsnio vis dar toks pats: gyvenu tame paciame bute, dirbu ten pat, mokausi ten pat, vis dar neturiu laisvo laiko beveik niekam...
Is antro zvilgsnio galima pamatyti, kad visgi kazkas jau kitaip.. Didziausi pokyciai tokie, kad mokslai jau i pabaiga, uz 2 menesiu kaip ir baigiu... Taip pat susiradau praktika Paryziuje, taigi nuo balandzio kraustausi i sostine.. Minimum pusei metu... Dirbsiu tokioj makleriu imonej .. NewEdge vadinasi, pasigooglinkit, jei idomu :) Darbas Elizejaus laukuose, neblogai ka..?:)) Tikiuosi rasti butuka Aukses pagalba, irgi miesto centre.. Taigi, pries metus kas butu pagalvojes , kad tai realu..? As - ne :) Bet, siemet puikiai supratau, kad nieko nera neimanomo, reik tik stengtis, eiti i prieki, nebijoti, pasitiketi savimi ir daug dirbti bei niekada nenuleisti ranku. TIK TIEK :)))) bet juk verta ...

Taigi, jei keliausite i Paris (arba noretumete atkeliauti manes aplankyti), lauksiu laisku, skambuciu ir kitokiu ziniu is jusu :).

Taip pat, kaip zinia, susiradau cia drauga francuuuuuuza, su ilgaaaaaaais uuuuuuusais, berete, dryzuotu megztiniu ir su bagete po pazascia :))
Jis dirba Alpese siuo metu, vaziuosiu pas ji per savo gimtadieni, aplankyti. Buvau jau ten nuvykusi per ziemos atostogas, bet nepaslidinejau. Gal si karta pavyks..:)

Na, zodziu, per 5 menesius ivyko daug pokyciu mano gyvenimelyje.. Esu laiminga!
Tai nereiskia, kad nesiilgiu Lietuvos, draugu, seimos.. Zinoma, kad labai labai pasiilgstu.. Bet kazkaip matyt kad labai sustiprejau per si pusmeti - ipratau, kad reikia paciai uz save pastoveti, kad ner kada liudeti.. Buvau grizusi per Kaledas Lietuvon, labai gera buvo... Bet, dar turiu cia si bei ta nuveikti... Supraskit.. :)

NORIU NAUJIENU IS JUSU!!!!!!!

p.s.: nesusalkite!!! jau greitai pavasaris...
buckis,

Juste