2010 m. gruodžio 19 d., sekmadienis

Tyla pries audra..:)

Labas!

visi feisbukuose, skaipuose vis raso, kaip jie grizta namo, arba kaip ruosiasi kaledoms... pati ana vakara siunciausi kaledines dainas kaledu sventei.. ale blin, nemelavo tie, kurie sake, jog per sventes ypac pasijunta ilgesys... noretusi ir man grizti i jauku nameli nemencines miskuose, valgyt skania mamos silke, tiesiog buti su tais, kuriuos labai myliu... bet, pati pasirinkau buti cia, taigi, nesiskundziam! :)

Si svaite buvo gana rami ir kazkokia keistai nieko neypatinga..
Pirmadieni ir antradieni turejau prancuzu kalbos egzaminus (rasybos ir kalbejimo).



Antradieni dar su visa chebryte kartu susirinkom pas mane pavakarieniauti ( nes as cia esu mama, ir visiems ruosiu maista:)) ne ne juokauju, ne tik del to, siaip gi pas juste visada "plotai" :)), nes sia savaite visi issilakste po namus.



Ketvirtadieni turejom cia centre kaledu svente. Tai dieve brangus, kiek jie cia valgo!
visa svente buvo sukoncentruota i maistus, man per daug to buvo.. as buciau darius maziau maisto ir daugiau pramogu.. na, bet viskas ne visuomet nuo manes priklauso:)







penktadieni su Annie isejom pasibastyt miestan, bo vyko cia toks "sviesu sou" ant rotuses pastato, tai paziurejom siek tiek, susalom, tai nuejom i kabakeli..








deja, kita ryta prabudau ir supratau, kad kazkas ne taip - sunki galva, bloga.. taigi visa diena pramiegojau beveik, sekmadieni irgi ne prudai veiklos... kelione kiek pasideliojau..:)

kita treciadieni keliauju i Paryziu, susitiksim su Gretule (tikiuosi, kad nustos pustyti ir visos laimingai atkeliausim iki Paryziaus ;) ). O po to, velgi, jei niekas nepakis kojos, keliausiu i Ispanijike..:) ir ten dingsiu porai savaiteliu:) bet po to, grisiu su milijonu nuotrauku ir ispudziu :)


Graziu visiems svenciu, mielieji!
Myliu!

Juste

2010 m. gruodžio 12 d., sekmadienis

Kvepia Kaledomis..

Laba diena!

Kaledos arteja - kiekviena diena susijusi su jomis.
Darbe organizuojame kaledu vakara, valgome kaledu vakarienes, miestas visas pasipuoses, kaledine muge, planuojam su chebra, kada darysim kaledini pasisedejima pries visiems issilakstant svesti Kaledu..:)

Ketvirtadieni su kolega Dominique'u buvom tokiam mazam miestelyje, kuriame yra dalis musu centro, vakarieniavome su ten gyvenanciais jaunuoliais. As pagaminau tingini, tai buvo viso vakaro juokas su tuo tinginiu, nes isejo gana kietas, o jie su sauksteliais megino valgyt, tai saipesi ten vis, bet sake, kad skanu :)



Penktadieni vaiksciojom po miesta su Sonia. Grazu, kalediska, jauku ir nelabai salta, tai fainai :)






















Sestadieni i Rennes atvaziavo 5 savanoriai is kito miestelio, cia netoli manes. Tai su jais vel vaikstinejom po kaledu muge, po miesta, dar buvom koncerte tokiam. Nes si savaitgali cia vyksta Transmusicales festivals ir mieste vyksta daug koncertu.


















Vakare su panom ir keletu prancuzu pas mane baliavojom. Tai siandien mirstu :) Vynas yra blogis, isidemekit :)))



But smagu gauti is jusu kokiu istoriju ar siaip naujienu ;) bo pasiilgau!

Juste

2010 m. gruodžio 5 d., sekmadienis

Ziema ziemuze :)

Labas!

Sveikinu sulaukus dar vienos ziemos! Linkiu istvermes ir optimizmo :) Viskas praeina, gerkit karsta vyna, arbata su zaliom devyneriom ar siaip kakava kokia ir nieko nebijokit :) Pasakysiu paslapti - Pavasaris jau netoli.. ;)

Savaite buvo nebloga, tik kad ir cia jau atejo ziema - iskrito cielos 5 snaiges :) Rennes sninga itin retai, taigi jiems tai buvo didele staigmena :) Toks daiktas, kaip ziemines padanos cia neegzistuoja, taigi visi issigande vairuoja. Atsaukineja traukinius... Kiek juokinga tokiem gyvenimo uzgrudintiems zmonems kaip mes, lietuviai, bet atsarga gedos nedaro :)

Taigi del sio sniegelio vos neteko nukenteti ir man, nes kilo gresme, jog bus atsauktas mano traukinys i La Rochelle - zavinga miesteli viduryje vakarines Prancuzijos pakrantes, prie Atlanto vandenyno. Viskas baigesi laimingai :) Nukeliavau ten, pasidziaugiau jura, graziu miesteliu, smagia kompanija ir sekmingai pargrizau :)

Sis miestelis daugiau skirtas vasaros pramogoms, ziema jis gana ramus ir tuscias. Bet man patiko mazutes gatveles, vandenynas.... Viskas nuotraukose zemiau.

Ei, Kaledos jau netoli.. ;) ech, kaip smagu :)
buckiai jums!