2010 m. gruodžio 5 d., sekmadienis

Ziema ziemuze :)

Labas!

Sveikinu sulaukus dar vienos ziemos! Linkiu istvermes ir optimizmo :) Viskas praeina, gerkit karsta vyna, arbata su zaliom devyneriom ar siaip kakava kokia ir nieko nebijokit :) Pasakysiu paslapti - Pavasaris jau netoli.. ;)

Savaite buvo nebloga, tik kad ir cia jau atejo ziema - iskrito cielos 5 snaiges :) Rennes sninga itin retai, taigi jiems tai buvo didele staigmena :) Toks daiktas, kaip ziemines padanos cia neegzistuoja, taigi visi issigande vairuoja. Atsaukineja traukinius... Kiek juokinga tokiem gyvenimo uzgrudintiems zmonems kaip mes, lietuviai, bet atsarga gedos nedaro :)

Taigi del sio sniegelio vos neteko nukenteti ir man, nes kilo gresme, jog bus atsauktas mano traukinys i La Rochelle - zavinga miesteli viduryje vakarines Prancuzijos pakrantes, prie Atlanto vandenyno. Viskas baigesi laimingai :) Nukeliavau ten, pasidziaugiau jura, graziu miesteliu, smagia kompanija ir sekmingai pargrizau :)

Sis miestelis daugiau skirtas vasaros pramogoms, ziema jis gana ramus ir tuscias. Bet man patiko mazutes gatveles, vandenynas.... Viskas nuotraukose zemiau.

Ei, Kaledos jau netoli.. ;) ech, kaip smagu :)
buckiai jums!









































Komentarų nėra:

Rašyti komentarą