2010 m. gruodžio 19 d., sekmadienis

Tyla pries audra..:)

Labas!

visi feisbukuose, skaipuose vis raso, kaip jie grizta namo, arba kaip ruosiasi kaledoms... pati ana vakara siunciausi kaledines dainas kaledu sventei.. ale blin, nemelavo tie, kurie sake, jog per sventes ypac pasijunta ilgesys... noretusi ir man grizti i jauku nameli nemencines miskuose, valgyt skania mamos silke, tiesiog buti su tais, kuriuos labai myliu... bet, pati pasirinkau buti cia, taigi, nesiskundziam! :)

Si svaite buvo gana rami ir kazkokia keistai nieko neypatinga..
Pirmadieni ir antradieni turejau prancuzu kalbos egzaminus (rasybos ir kalbejimo).



Antradieni dar su visa chebryte kartu susirinkom pas mane pavakarieniauti ( nes as cia esu mama, ir visiems ruosiu maista:)) ne ne juokauju, ne tik del to, siaip gi pas juste visada "plotai" :)), nes sia savaite visi issilakste po namus.



Ketvirtadieni turejom cia centre kaledu svente. Tai dieve brangus, kiek jie cia valgo!
visa svente buvo sukoncentruota i maistus, man per daug to buvo.. as buciau darius maziau maisto ir daugiau pramogu.. na, bet viskas ne visuomet nuo manes priklauso:)







penktadieni su Annie isejom pasibastyt miestan, bo vyko cia toks "sviesu sou" ant rotuses pastato, tai paziurejom siek tiek, susalom, tai nuejom i kabakeli..








deja, kita ryta prabudau ir supratau, kad kazkas ne taip - sunki galva, bloga.. taigi visa diena pramiegojau beveik, sekmadieni irgi ne prudai veiklos... kelione kiek pasideliojau..:)

kita treciadieni keliauju i Paryziu, susitiksim su Gretule (tikiuosi, kad nustos pustyti ir visos laimingai atkeliausim iki Paryziaus ;) ). O po to, velgi, jei niekas nepakis kojos, keliausiu i Ispanijike..:) ir ten dingsiu porai savaiteliu:) bet po to, grisiu su milijonu nuotrauku ir ispudziu :)


Graziu visiems svenciu, mielieji!
Myliu!

Juste

1 komentaras:

  1. Labas Justuke!

    Nors ir pasigavo tave Kaledinis namu ilgesys, bet vistiek nuo taves nedingsta sypsena ir gera nuotaika. Linkime, kad taip liktu ir kitiems metams ir namu ilgesys pavirstu sugrizimu namo :). Pasiilgome taves ir sirdyje svenciame sventes su Tavimi.

    Gintas ir Vida

    AtsakytiPanaikinti