2010 m. lapkričio 8 d., pirmadienis

Lietuviskesnis savaitgalis

Sveiki!

savaite prasidejo tik antradieni, tai gi nieko labai ypatingo per ja neivyko.

Pats geriausias ivykis buvo siuntinys is Lietuvos, is tevu :) ACIU :)*

O ketvirtadieni buvome Nacionaliniame teatre, modernaus sokio spektaklyje. Na.. Idomeeeeeeeeeeeesnis toks... :)) Dar karta supratau, kad modernus menas man nepatinka... Matyt nesu labai meniska apskirtai..:) Nes realiai tas spektaklis buvo gana didele kankyne - 2h ziureti, kaip apie 30 zmoniu vartaliojasi ant zemes arba daro keistus visokius judesius...
Kita vertus, idomu buvo pazinti nauja dalyka, taigi nesigailiu:) bet daugiau nelabai eiciau, ypac uz pinigus (nereikejo man moketi, nes tai mano centro organizuota isvyka buvo).




Penktadieni manes aplankyti atvaziavo lietuvaite Viktorija - ji taip pat savanoriauja Prancuzijoje, labiau siaurineje dalyje, nedideliame kaimelyje - atvaziavo atgaivinti sielos i miesta :) Su ja susipazinome savanoriu mokymuose Lietuvoje, pries isvykstant i Prancuzija. Labai sauni mergiote tu, Viktorija ;)






Taigi penktadieni vakare pakvieciau savo chebryte pas save, mama man atsiunte Zaliu devyneriu butelaiti, taigi nutare padegustuoti, su lietuvaite susipazint. Tai taip gana lietuviskai ir pabaliavojom - iki 5 ryto, su sokiais.. :) Keista, bet kaimynai dar nieko nesake, tikiuosi nieko ir nesakys..:)









Sestadieni truputi turistavom po kavinukes, nes lijo, tai nelabai po miesta isejo pavaikscioti. Veliau dar pas vienus mano draugus buvom nuleke pasisedet.
Na o vakare jau i FUTBOLO RUNGTYNES!!!! Prancuzijos pirmoji lyga, lose Rennes pries Lijona.
Baigesi lygiosiomis: 1-1, patiko :)


t










Na, sekmadieni vykome i viena is pasaulio stebuklu - St Michel'io vienuolyna.
Nuostabi vieta!!! Tikrai ispudinga. Aisku mes ta pigiausia programa varem - savarankiskai, be jokiu gidu, tai truputi taip tik apziurejom, bet kokiu atveju - rekomenduoju visiems !
Daug nerasysiu apie tai, geriau paziuret :)
Viktorija, naudosiu tavo nuotraukas, labai aciu uz jas ;)!
































































Sia savaite dirbsime tik iki treciadieni0 - ketvirtadieni ir penktadieni cia ne darbo dienos, tai penktadieni ryte leksim i Paryziu savaitgaliui. NEKANTRAUJU :)

Bet nepaisant visu nuostabiu kelioniu, labai ilgiuosi as ir Lietuveles ir lietuvaiciu..:)

Apkabinu Jus visus labai stipriai!

Juste

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą