2010 m. lapkričio 1 d., pirmadienis

Halloween'as, jura ir as

Labas!

Stai ir lapkritis..! Laikas lekia labai labai laaaaaabai greitai..:) Taciau, nepradesiu as cia filosofuoti, nes niekam cia neidomu ir neidomu cia niekam :)

Sia savaite nemazai priveikiau. Savaites pradzia buvo gana rami ir vangi, nes nebuvo prancuzu kalbos kursu, atostogos. Taigi po darbo susitikdavom su chebryte isgert vynelio ar alelio. Taip taip, pradejau megti du savo nemegstamiausius gerimus, ner kur detis :)

Treciadieni centre surengiau patalpu dekoravima Halloween'ui. Noriu pasidziaugti, kad i mano renginukus renkasi vis daugiau zmoniu, tai mane kiek labiau motyvuoja, nes anksciau pergyvenau,kad organizuoju, o beveik niekas neateina. Dabar reikalai eme taisytis, tikiuosi tendencijos tokios ir isliks..:) Vienzo, isskaptavom moliugelius, padabinom patalpeles, issikepem moliugu pyraga, pabendravom, atejo net tokie gyventojai, kurie niekada niekada neateina i renginukus.











Ketvirtadieni surengiau bilijardo turnyra, apie kuri, berods, jau esu minejusi. Taigi pavyko irgi labai neblogai. Buvo ne tik dalyviai, bet ir ziurovu. Velgi dziaugiuosi, kad susirinko daugiau zmoniu nei tikejausi ir atejo tie, kurie retai ateina. Cia jau pasiekimas :))) Nugaletojas gavo du bilietus i kina. Dabar mastau, jog bandysiu surengti turnyra tarp visu penkiu miesto jaunimo centru, cia jau bus kiek didesnis issukis, sumobilizuoti visus nemotyvuotus jaunuolius, bet meginsiu :)












Penktadieni turejau susitiima su savo koordinuojancia organizacija, klause manes, kaip viskas sekasi, kaip jauciuosi, kas nepatinka. Dziaugiuosi, jog neturejau labai kuo ir pasiskust :) Zinoma, sis darbas tikrai nera WOOOW, toks nuostabus, kad noreciau amzinai ji dirbti, truksta man tempo, visgi esu tiksliuke.., bet juk zinojau, kur vaziuoju, tad negaliu ir skustis. Stengiuosi megautis :)









Vakare susitikom pas Sonia, nes ji buvo isvykusi porai dienu i Londona, tai pasipasakojo ispudzius. Menesio pabaiga, tai stengiames neiti i barus, taupom :)))





Sestadieni keliausi anksti ir keliavau i autobusu stoti. Vaziavau i nuosatbu miesteli - St Malo, prie juros..:) Annie jau buvo ten nuo penktadienio vakaro, taigi susitarem susitikti ten. Autobuse sutikau kitas anglu kalbos asistentes, Annie drauges - 3 angles ir 2 amerikones, taigi su jomis ir keliavau visa diena beveik. St Malo mieste vyko didelis renginys visa savaitgali, pavadinimu Romo kelias (La route de Rhum). Seniau butent i St Malo miesta is Gvadelupes laivais budavo gabenamas romas ir vergai. Taigi buvo labai labai daug zmoniu, daug laivu, kurie isplauke sekmadienio ryta i Gvadelupe. Nepaisant viso sio renginio, miestelis yra tiesiog pasakisko grozio! Zinoma, man geriausias dalykas, kad jis yra prie juros, taciau apskritai - daug mazu gatvyciu, grazi pakrante, senove dvelia viskas... Na labai labai, kas atvaziuosit manes aplankyti, ten tikrai nuvaziuosim ;) Braidziau juroj!!!! :) Spalio 30 diena :) esu labai patenkinta!
Na daug nepasakosiu, viskas matosi nuotraukose:





























































Sekmadieni buvo Halloweenas. Buvau ziauriai aptingusi, o reikejo galvoti, ka daryti del kostiumo. Tai nieko labai ir neprigalvojau - apsirengiau juodai ir pasidaziau juodai akis, ka padarysi..:)
Cia nera labai smarkiai svenciama si svente, bet kadangi ejome pas anglu kalbos asistentes i vakareli, tai sventem. Pradzioj susirinkom pas Antonio, "apsilt" ir po to keliavome pas angles.

Beje, susilaukiu is kai kuriu jusu pastabu ir klausimu del Antonio :) tai del sventos ramybes, jis mano best friendas cia, jis turi vaikina, taigi tikrai manimi nesidomi ;))) is karto prasau TOLERANCIJOS, ypac is vyruku..! :)

Taigi Halloweeno vakarelis buvo toks nieko visai, sutikom nauju zmoniu, bet kaip visada, 1.30 jis baigesi :)))














Visai nebloga savaitele, kita manau bus irgi labai smagi, nes savaitgali pas mane atvaziuos lietuvaite, kuri irgi Prancuzijoje savanoriauja, taigi laukiu nesulaukiu - jau labai noriu lietuvisko bendravimo dozes :). Na bet apie tai - po savaites :)))

Laaaabai ilgiuosi jusuuu!!!

Buckis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą