2010 m. lapkričio 15 d., pirmadienis

savaitgalis lietingame Paryziuje

Bonjour, draugai ir artimieji!!! :)

Praejusia savaite dirbti tereikejo 3 dienas. Dirbu cia su tokiu mini projektuku, tai turiu veiklos siek tiek, tai dziugina. Treciadieni nukeliavom pasportuoti, tai ismokau zongliruoti (na gerai jau gerai - pradejau mokytis :) ) bei susipazinau su frizbio pradmenimis.

Didziausias ir sauniausias dalykas - Savaitgalis Paryziuje!!!

Viena smulkmena, kuri nebuvo tokia ideali - visa savaitgali lijo. Taciau, kai esi Paryziuje pirma karta gyvenime ir matai TIEK nuostabiu dalyku, lietus yra paskutis veiksnys, kuris gadina nuotaika! ;)

Taigi, atvykome penktadieni ryte, isikureme pas Antonio vaikina bute - jis mums ji uzleido visam savaitgaliui. Ir pradejome turistauti - taip nuosirdziai! Prancuzijoje yra toks geras deal'as - jei esi jaunesnis nei 26 metu ir esi ES pilietis, turi begales nuolaidu - taigi visi muziejai buvo nemokami! Kilo bedu poroj vietu, nes Annie amerikiete, tai jai nera siu nuolaidu, bet apsimesdavom, kad ir ji europiete ir praeidavom nemokamai ;) Sukames :)

Susitikau su savo drauge Aukse - taip geeeeeeera buvo ja sutikti Paryziuje, nerealu! labai dziaugiuosi. po to visa nakti sapnavau namus, draugus Lietuvoje..:)
Aukse nuvede mus i bariuka, kur vyko Happy Hour, tai ten pasisedejom truputi. Siaip nesitusinom, nes per dienas taip nusikaldavom, kad vakare kaip ciuckiai pavargusios budavom, grizdavom i savo mazuteli buteli ir miegot :)

Kitam kartui pasilieku patirti paryzietiska gyvenima - dabar tik apziurejau visas izimybes :)

Na, nevardysiu, ka matem - viskas nuotraukose. Zinau gi, kad visi labiau megsta ziuret paveikslelius nei skaityti teksta.. ;))))

Labai visu pasiilgusi Juste
Buckis!
















































Montmartras

















Opera


Sena




Su Auksyte






Liuksemburgo sodas




Panteonas










Rotuse


Pompidou muziejus. Viduje daug modernaus meno. Mano nuomone apie ji jau, manau, zinote..:)


Musu mazasis butukas



Kita diena dar ikelsiu pora video jei pavyks :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą