2011 m. sausio 30 d., sekmadienis

La vie en rose


Salut!


Sia savaite nieko labai daug ir ypatingo neivyko, bet galvoju, reikia palaikyti ritma ir nenustoti rasius..:)

Is isimintinesniu momentu sia savaite buvo:
  • Parejau viena vakara namo, ziuriu - kazkas pasto dezuteje guli. Atiradau, o ten siuntinukas! Gavau nuo tevu draugu dovanele - lietuvisku suriu, skilandi, saldainiu ir atvirute - nuostabus siurprizas buvo! Labai labai nudziugino - dar karta ACIU, Jurate ir Rimai ;)
  • keliavom su anglem sestadieni i Fougères miesteli, kuriame yra didele pilis. Deja, nezinojom, bet taip pataikem, kad pilis buvo uzdaryta visam sausio menesiui.. :) na bet nieko, oras buvo grazus, pasivaiksciojom, apziurejom miesteli, suvalgem galettes (tradiciniai blynai cia), tiesiog pasimegavom grazia diena grazioj vietoj.
  • vakare susirinkom pas meksikiete drauge pasibut ir veliau nulekem i kluba pasiaust - taip buvau pasiilgusi tiesiog pasiselt klube..:)
  • Sia savaite labai labai daug sapnavau namus - t.y. Lietuva ir zmones Lietuvoje - seima, draugus, musu sodyba..:) gera, kad bent sapnuose ten pabunu..:)
Viskas neblogai, darbe turiu ka veikti, ruosiames kino festivaliui, kuris vyks Meksikos tema. Taip pat nuo ryojaus pradedu mokyti jaunimo centro rezidentus anglu kalbos..:) va prasau, busiu Tamsta mokytoja..:) kiek nerimauju, nes nesu anglu kalbos eksperte, bet angles man patare, kaip galiu pravesti pamoka ir ramino, kad angliskai tikrai gerai kalbu, tad tikiuosi, kad viskas praeis gerai :)

Savaites lekia labai greitai - krepsinio treniruotes yra mano megstamiausia savaites dalis :) Siaip daug nusimato keliavimu vasari, t.y. jau nuo kito savaitgalio.. Dideli ejikai i kina pasidarem - kiekviena sekmadienio vakara einam ziureti prancuzisku filmu:) Siandien irgi eisim, tik nezinau i koki - Antonio isrinko, tai reik pasitiket :)

Na siam kartui tiek trumpai. Idedu nuotrauku is Fougères miestelio ir is vakar pas meksikiete bei klube. Ir dar, labai labai rekomenduoju paziureti si pasirodyma iki galo: http://www.youtube.com/watch?v=b5Ab1a7upfA

myliu, pasiilgau!
Geros savaites!
Juste


Fougères:









































Pas Adriana:





Klubas:




2 komentarai:

  1. Kaip čia dabar taip... tai ką, mūsų Trakų pilis nėra vienintelė ir u-ni-ka-li??? Kaip gali būti, kad kažkokia Prancūzijos piliūkštė... palaukit, palaukit... O, kaip tvenkiasi ašaros! O, koks guzas stojo gerklėje!!! Mano idealai griūva, aš nebežinau kurios vertybės tikros, o kurios - tik iliuzija, tik pelenai vėjyje... jezusmarija, kas gi bus dabar? O Trakų pilie!!! Už kąąąąąąąą...????

    AtsakytiPanaikinti
  2. :))))))) Tomai, neverk! Musu pilis geresnej vietoj :))

    AtsakytiPanaikinti