2011 m. vasario 7 d., pirmadienis

Sveiki!

na stai as vel veiksme!!! Pagaliau :)

praejusia savaite darbe buvo keli renginukai - vienos ponios islydetuves i pensija, tai buvo toks kaip ir fursetuks.. Ketvirtadieni buvo filmu festivalio "Traveling", kuris yra apie Mexico, pristatymas - ziurejome trumpametrazius meksikieciu filmus, ruoseme ir valgeme mexikietiskus valgius bei gerimus, bendravome su meksikieciais, buvo tikrai smagu ir faina :) Uzsinorejau i Meksika... :)) reikes nuvykti :)

Isleistuves i pensija:





Festivalio pristatymo vakaras:












g

Penktadieni pas mane kaip visada atvyko "Penktadieniu pasisedejimo klubas" - taip pavadinome savo chebryte :) nes beveik kiekviena penktadieni renkames pas mane aptarti savaites, paplepeti, pasitarti, pasizvengti :)



Kita diena as, Annie, Madelaine ir Ellie isvykome i Nanta (Nantes). Sia kelione susiorganizavome labai papigiai. Prancuzijoje yra toks puslapis, per kuri susirandi zmones, kurie vaziuoja is miesto A i miesta B ir susimeti benzinui ir keliauji. Taigi kelione pirmyn-atgal kainavo dvigubai pigiau nei traukiniu. Nante apsistojome pas vietini viakinuka, kuri susiradome per couchsufring.com - puslapis, per kuri gali susirasti zmones, pas kuriuos gali apsistoti nemokamai, vien uz tai kad pabendrauti - tiesiog, gerumo paskatomis..:)

Taigi papuole pas labai saunu vaikinuka vardu Antoine. Jis gyveno mazame butukyje Nanto centre. Labai saunus zmogus - aprode mums miesta. Labai puiku, kai gali aplankyti miesta su kazkuo, kas jame gyvena! Patiko mums Nantas! Nuostabus miestas, labai grazus, jaukus ir gyvas. Vakare Antoine mus pasieme i vakareli pas savo draugus, taip pat nelabai toli nuo jo, taigi centre. Tai labai smagiai pasibaliavojom, nuejom i kluba, iki paryciu paselom - pagaliau :) Labai man to truko :))) Kita diena dar pasituristavom ir vakare parvaziavom namolio :)

Nutarem, kad reikes dazniau taip keliauti - nuostabus budas pazinti saunius zmones, pazinti vietine kultura, pamatyti, kaip zmones ten gyvena. Na vienzo, esu apzaveta :) Va sukeliu nuotrauku is Nanto. Manau, kad grisiu as dar i ta miesta, patiko man ten..:)










































Robotas-dramblys, kuriuo galima keliauti po miesta :)









Katedra:



Si savaite turetu buti labai labai uzimta ir trumpa, nes savaitgali pradedu ketvirtadieni ryte kelione i Paryziu, kur susitiksiu su Vaiva, Jaunium ir Giedre bei, tikiuosi, su Auksyte ir dar keliais draugais savanoriais :)

Siaip orai cia saunus siuo metu, nesalta, kaip pavasari jausmas..:) tikiuosi, kad ir nesubjurs...:)

Beje, pradejau mokyti jaunimo centro gyventojus anglu kalbos :)) Esu tamsta mokytoja :)) ahahaha :) paciai is saves juokinga, bet svarbiausia, kad jiems patinka ir man visai nesunku ir smagu :) ir pati dar savo anlgu kalba palavinu - saunu :)

Geros savaites visiems!
mmmmmmmmmmmmmmuaaaaaa!

Jusu Justuke

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą